Sheryl Sandberg ny COO på Facebook

Sheryl Sandber blir COO på Facebook och Mark Zuckerbergs nya högra hand. Hon kommer närmast från Google vilket borde irritera Microsoft en aning. Men hon har verkligen fler strängar på sin lyra:

”Sandberg joins Facebook after six years at Google, where she served as Vice President of Global Online Sales & Operations. In that role, she built and managed Google’s online sales channels, which represent the majority of Google’s customers worldwide, for both AdWords and AdSense. Sandberg also managed global operations for Google’s consumer products. In addition, Sandberg was instrumental in launching Google.org, Google’s philanthropic arm. Prior to Google, Sandberg was Chief of Staff to the U.S. Treasury Secretary under President Bill Clinton.”

Facebooks pressrelease

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *