Idag lanserar vi Plantboden för alla hemmaodlare

Idag lanserar jag och min fru Carin Plantboden, e-butiken för dig som vill odla egna grönsaker hemma! Det känns otroligt kul att kombinera två huvudintressen som är trädgård och att bygga företag. :)

Vi fokuserar på fröer och tillbehör för hemmaodlare av grönsaker och kryddor, eftersom vi inte hittat en enda sajt som ägnar sig helhjärtat åt det. Blommor är fina men en väldoftande örtagård slår det mesta. Grönsaksodling kan även vara lika avkopplande som en löprunda eller shoppingtur.

Vi hoppas också hitta hem till alla balkongodlare eftersom det finns så mycket grönt att pryda våra städers uteplatser med. Där har vi mycket jobb att göra eftersom butiken är ganska enkel för tillfället. Men vänta bara.

Vägen till mitt hjärta går genom magen… via trädgårdslandet.

3 thoughts on “Idag lanserar vi Plantboden för alla hemmaodlare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *